CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

15 – 16 mai: Are loc a doua editie a conferintei „European CSR Lessons”

Cea de-a doua editie a „European CSR Lessons” va avea loc in zilele de 15 si 16 mai la World Trade Center Bucuresti. In cadrul evenimentului vor fi prezentate studii de caz din spatiul european, dar si practici despre modul in care companiile pot rezolva probleme grave ale societatii, ale economiei sau ale mediului inconjurator, prin intermediul practicilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR).
La conferinta vor lua cuvantul invitati straini, dar si locali, reprezentanti ai unora dintre cele mai importante companii multinationale prezente in Romania: Petrom (membra a grupului OMV), BCR (membra a Erste Group), Orange, UniCredit Tiriac Bank (membra a grupului UniCredit), GlaxoSmithKline si Raiffeisen Bank.

„Masurile anuntate de Comisia Europeana in octombrie 2011 sunt foarte clare si vor avea un efect major asupra companiilor din Romania, in calitate de stat membru. Insa pentru ca efectele sa fie pozitive, economia si societatea romaneasca trebuie sa fie pregatite. De aceea, in 2012 este cu atat mai important ca atat decidentii din companii, cat si liderii de opinie si societatea civila sa inteleaga mai bine importanta practicilor de CSR, cu ajutorul unor exemple de succes de pe alte piete europene”, a declarat Dragos Dehelean, organizator al evenimentului.

Cele 2 zile de conferinte vor include 4 sesiuni de studii de caz. Acestea vor acoperi o arie larga de subiecte: de la reducerea poluarii, a consumului de energie sau a deseurilor, pana la inovatia in domeniul produselor si serviciilor responsabile, la dezvoltarea comunitatilor locale sau incluziunea categoriilor defavorizate sau a persoanelor cu dizabilitati. 

Pentru mai multe detalii, click AICI

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.