Angajatii BCR au donat bani si bunuri victimelor inundatiilor din Arges si Valcea

BCR_ajutoare_sinistrati03Angajatii Bancii Comerciale Romane au initiat proiectul “Impreuna putem ajuta victimele inundatiilor”, ce a vizat ajutorarea celor din zonele inundate in aceasta vara. In cadrul proiectului, un numar de 20 de angajati BCR s-au deplasat in tabara de sinistrati din Vaideeni, judetul Valcea si in satele Cotmeana si Cochinesti din comuna Stolnici, judetul Arges, pentru a dona haine, jucarii, paturi, aparate electrocasnice, obiecte de igiena corporala si alimente greu perisabile. PanBCR_ajutoare_sinistrati02a acum, 50 de familii si peste 220 de persoane au beneficiat direct de aceste donatii, majoritatea fiind copii si batrani fara posibilitati materiale. De asemenea, angajatii bancii au donat prin platforma www.bursabinelui.ro peste 3.500 de lei pentru Habitat for Humanity si Crucea Rosie. Suma donata de catre angajati va fi dublata de catre BCR.

Nicoleta Deliu_reprezentant Bursa Binelui BCRAcest proiect a pornit la initiativa unui angajat al bancii si am reusit, in nici doua saptamani, sa mobilizam angajati, parteneri si colaboratori pentru ca oamenii afectati de inundatii aveau nevoie de sprijin rapid. Este normal ca in aceste momente sa ne indreptam ajutorul spre cei mai putin norocosi din comunitatile noastre”, a declarat Nicoleta Deliu, Sef departament Comunicare Corporativa si Afaceri Comunitare BCR.

Peste 100 de angajati BCR din toata tara au empatizat cu persoanele aflate la ananghie in zoneBCR_ajutoare_sinistratile afectate de furia apelor si s-au mobilizat pentru a strange, pe langa bani si donatii in obiecte de stricta necesitate. Aproape 20 voluntari, angajati BCR, s-au deplasat in localitatile afectate cu masinile personale, incarcate cu donatiile venite din toata tara.

“Am fost in comuna Stolnici, satele Cotmeana si Cochinesti, unde am adus o mica bucurie in familiile la care am ajuns. Oameni deja saraci care au fost loviti de apele revarsate si care au ramas si fara putinul pe care il aveau. Mi-a ramas in minte doamna Neacsu Elena, o batrana de 83 ani care are in grija 2 fetite parasite de o nepoata, bucuria acestora a fost foarte mare, bucurie pe care nu o putem descrie in cuvinte”, a declarat Ion Vali Rolea, Consilier Client Retail, Sucursala Judeteana Arges.

Proiectele asociatiilor Habitat for Humanity – Raspuns la dezastru si Crucea Rosie – Apel inundatii 2014 sunt in continuare active pe www.bursabinelui.ro pentru cei care vor sa doneze. Suma minima pe care o pot dona este in valoare de 5 lei, bani pe care BCR nu ii comisioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.