Angajatii CEZ au plantat 3000 de puieti in comunitatile in care lucreaza

cezPeste 200 de angajati CEZ din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea au impadurit circa 5,5 hectare cu peste 3000 de puieti de plop, fag, mesteacan, brad, stejar si plop alb. Actiunile de plantare s-au desfasurat sub umbrela platformei de responsabilitate sociala „Energie Pentru Bine” initiata de Grupul CEZ in Romania. Platforma este menita sa sprijine activ actiunile sociale dedicate comunitatilor locale si de asemenea, sa incurajeze voluntariatul in randul angajatilor, dar si al membrilor comunitatilor. Actiunile de plantare s-au derulat in Luna Plantarii Arborilor (15 martie – 15 aprilie), unul din cele mai importante evenimente silvice si ecologice.CEZ_Romania_Plantare_2013

La nivelul judetului Arges, actiunea a avut ca rezultat plantarea a aproximativ 750 de plopi pe o suprafata de aproximativ un hectar in zona Cotmeana la care au contribuit si 45 de angajati CEZ. In judetul Valcea a fost refacuta o suprafata forestiera plantata in toamna anului trecut, in zona Feteni, cei 25 de angajati CEZ care au particpat au plantat aproximativ 350 de fagi.

In judetul Mehedinti, cei 14 de voluntari CEZ au plantat peste 250 de mesteceni in padurea din zona Gogosu. Si judetul Gorj a devenit mai verde, echipa CEZ actionand in zona Cartierului Narciselor, prin plantarea unui numar de 70 de puieti de brad si mesteacan.

La finalul lunii martie, frontul de lucru pentru impadurirea judetului Dolj a fost zona padurii Radovan unde cei 50 de voluntari au plantat aproximativ 500 de puieti de stejar. La nivelul judetului Teleorman, peste 30 de angajati CEZ au plantat aproximativ 600 de puieti de plop alb pe o suprafata de jumatate de hectar in apropierea municipiului Alexandria. Judetul Olt a devenit mai verde cu aproximativ 500 de metri patrati, echipa CEZ formata din 15 voluntari a actionat in zona padurii Saru, plantand 200 de puieti de stejar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.