Angajatii CEZ Distributie au plantat 5.000 de copaci in Sadova-Dolj

Cu prilejul Lunii Padurii, angajatii CEZ Distributie au participat, alaturi de voluntari din alte institutii si companii, la plantarea a 5.000 de puieti arboricoli, pusi la dispozitie de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, in zona Ocolului Silvic Sadova. Echipa CEZ Distributie, formata din personal administrativ si electricieni deopotriva, s-a inarmat cu echipament corespunzator si a participat la actiunea de plantare a copacilor desfasurata pe suprafata administrata de Ocolul Silvic Sadova. In urma plantarii celor 5.000 de puieti a fost impadurita o suprafata de 2,5 hectare.

“CEZ Distributie urmeaza directiiile politicii de responsabilitate sociala corporatista a Grupului din care face parte, iar actiunile care sprijina protectia mediului au o importanta deosebita in cadrul acestei politici. Participarea la astfel de actiuni reprezinta deja o traditie pentru companie si vom continua sa ne implicam in lupta pentru un mediu inconjurator mai curat si pentru o atitudine mai responsabila fata de acesta”, a declarat Doina Vornicu, Director General al CEZ Distributie.

De asemenea, pentru incurajarea voluntariatului, CEZ Distributie a pus la dispozitie mijlocul de transport pentru elevii a doua scoli generale craiovene, cu totii impartasind dorinta de a se implica activ in imbunatatirea calitatii vietii. Toti participantii si-au manifestat suportul pentru astfel de actiuni, considerand ca protejarea mediului ar trebui sa constituie o prioritate pentru orice comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.