Angajatii Piraeus Bank au devenit fundraiseri pentru copiii in situatii dificile de viata

piraeusUn numar de 10 angajati ai Piraeus Bank au devenit fundraiseri pe galantom.ro in cadrul evenimentului Corsul Companiilor. Ei au fost ajutati de 93 de colegi din Piraeus Bank care au alergat din iubire pentru sport, dar si cu scopul de a atrage donatii si simpatizanti pentru Fondul Special pentru Copii si au castigat primul loc la Crosul Companiilor. Prima campanie desfasurata pe platforma de atragere de fonduri www.galantom.ro in beneficiul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei a fost initiata de angajatii Piraeus Bank – Anca, Roxana, Carolina, Andreea, Oana, Corina, Anita, Mihaela, Georgiana si Emanuela, care si-au creat propriile campanii de Piraeus Bank - Crosul Companiilorcomunicare mobilizandu-si reteaua profesionala si sociala pentru o cauza nobila. Pe parcursul a 20 de zile de campanie, au reusit sa mobilizeze 265 de donatori in sprijinul Fondului Special pentru Copii.

Gabriela Constantinescu-Director Resurse Umane Piraeus“Pentru fundraiser-ii Piraeus Bank Romania – Anca Bunea, Carolina Cristea, Carmen-Roxana Ciobanu, Andreea-Mirela Neagu, Oana Mihalache, Corina Negut, Anita Lascu, Mihaela Voicu, Georgeta Neagu si Emanuela Radulescu, efortul fizic in competitia de alergare a fost multiplicat de eforturile de promovare intensa a cauzei copiilor din medii defavorizate catre colegi si prieteni. Este absolut admirabil felul in care s-au implicat si le felicitam cu drag pentru aceasta reusita! Suntem foarte mandri ca datorita implicarii angajatilor Piraeus Bank Romania atat in strangerea donatiilor, cat si in donarea efectiva, acesti copii vor avea un viitor mai bun!”, a declarat Gabriela Constantinescu-Director Resurse Umane.

Donatiile individuale colectate au totalizat peste 13.000 lei, ce au ca destinatie organizarea unei tabere de vara pentru 50 de copii din toata tara aflati in situatii dificile de viata. Tabara urmeaza sa se desfasoare in luna august in Raul Sadului, sub coordonarea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Eforturile companiei si ale angajatilor Piraeus Bank, destinate sustinerii Fondului Special pentru Copii, continua pe parcursul anului 2015.

Platforma Galantom.ro ajuta participantii la evenimente sportive sa stranga fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare in comunitate. Scopul platformei este sa creasca nivelul de implicare sociala a indivizilor si sa contribuie la dezvoltarea mediului ONG din Romania. Galantom.ro este un proiect social inovativ pentru Romania si un instrument foarte util de fundraising si promovare pentru organizatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.