AQUA Carpatica sustine proiectul Scoala pentru o Romanie Verde

AQUA Carpatica sustine, pentru al doilea an consecutiv, Programul de Responsabilitate Sociala “Scoala pentru o Romanie Verde”, program ce se va derula pe toata perioada anului scolar 2013-2014. In fiecare luna, cele mai harnice scoli vor primi premii in bani, din partea AQUA Carpatica, in valoarea totala de 1000 euro. Vor fi oferite doua premii in valoare de 600 euro, respectiv 400 euro. Clasamentul lunar se va calcula tinandu-se cont de intreaga cantitate de hartie predata de la inceputul acestui an scolar, raportata la numar de elevi participanti. Potrivit organizatorilor, acesta este singurul program din tara noastra prin care scolile primesc bani pentru hartia si PET-urile colectate!

Inceput in anul scolar 2012-2013  la initiativa  Asociatiei Zibo Help si sprijint de AQUA Carpatica din postura de partener principal, programul “Scoala pentru o romanie Verde” a avut rezultate notabile: 425 de scoli inscrise, 95 214 elevi participanti activ la program, 175.159 de kg de hartie si carton reciclat (cat 5 stadioane de fotbal, cu o grosime de 1 metru), 1320 kg de Pet-uri colectate si reciclate.

In Programul “Scoala pentru o Romanie Verde” se poate inscrie orice scoala, liceu sau gradinita din Romania. Scolile, liceele si gradinitele participante la proiect vor colecta hartie si PET-uri. In acest sens vor fi incheiate acorduri de parteneriat cu fiecare unitate scolara. Cantitatea de hartie si PET-uri colectate vor fi preluate de parteneri ai Zibo.ro
Pentru mai multe detalii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.