BCR: Campionatul de Bine se apropie de final

Finala Plina de BineCele 27 de proiecte si organizatii care s-au calificat in ultima etapa a Campionatului de Bine mai au la dispozitie cateva zile (pana pe 4 februarie) pentru a se intrece in donatii. Pentru primii trei clasati, Bursa Binelui va dubla suma stransa in timpul Campionatului, in limita a 5.000 de euro per proiect. Organizatiile neguvernamentale trebuie sa atraga in aceasta etapa o suma cat mai mare din donatii de la cat mai multi donatori diferiti. Categoriile de proiecte care au ramas in competitie sunt: Educatie cu 7 proiecte, Mediu cu 2 proiecte, Sanatate cu 3 proiecte si Social cu 15 proiecte. Ca arie de implementare, cele mai multe dintre proiectele finaliste au impact national (10 proiecte).

Donatorii pot alege si sustine unul sau mai multe proiecte dintre cele ramase in competitie. Pana in prezent, in cadrul Campionatului au fost facute 4.847 donatii care insumeaza 194.000 lei.

Printre finalisti se mai afla 7 proiecte care vor fi implementate in Bucuresti, 2 proiecte care vor fi implementate in Ilfov si cate un proiect din: Brasov, Dambovita, Galati, Iasi, Neamt, Prahova, Satu Mare si Valcea.

Bursa Binelui, un proiect BCR, gazduieste anual Campionatul de Bine, o competitie de mobilizare adresata organizatiilor non-profit, care transforma organizatiile in proprii fundraiseri in vederea atragerii de donatii. ONG-urile sunt incurajate sa inscrie in Campionatul de Bine propuneri de proiect sau proiecte implementate in comunitatile in care acestea activeaza sau pentru o anumita categorie de beneficiari, plecand de la o nevoie identificata in comunitati sau in randul beneficiarilor, pentru care organizatiile doresc sa stranga fonduri.

Bursa Binelui este un proiect creat si sustinut de Banca Comerciala Romana (BCR), in parteneriat cu EuPlatesc.ro, care au dezvoltat si sustin platforma on-line si acopera toate costurile legate de tranzactii, intretinere si comunicare. Bursa Binelui  permite donatiile fara comisioane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este de 5 lei. Toata tranzactia este 100% securizata si nu se percepe niciun fel de comision.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.