BCR este Banca Oficiala a Capitalei Europene a Tineretului – Cluj-Napoca 2015

BCR Conferinta presa Cluj CET 2015Banca Comerciala Romana (BCR) este Banca Oficiala a Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015, dupa incheierea protocolului cu Federatia SHARE Cluj-Napoca, organizatia non-guvernamentala responsabila de coordonarea proiectului. Contributia BCR in cadrul proiectului va consta in sustinerea financiara a proiectelor dezvoltate de catre initiatorii proiectului, in promovarea la nivel national si international a proiectului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeana a Tineretului, precum si in dezvoltarea unor proiecte proprii.

Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail BCR“Platformele de tineret sunt motorul progresului, mobilizand laolalta resurse, comunitati si principii valorice. De aceea este important sa le sustinem, sa le incurajam si sa le promovam. Pozitia de Banca Oficiala a Cluj-Napoca – Capitala Europeana a Tineretului 2015 ne onoreaza, dar ne si obliga sa investim si sa rasplatim increderea acordata BCR”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail BCR.

In cadrul parteneriatului, BCR va sprijini si excelenta academica prin parteneriate cu cele mai mari institutii de invatamant superior din Cluj-Napoca, pentru dezvoltarea unor proiecte de crestere a nivelului de angajabilitate al tinerilor.

Sergiu Manea, Vicepresedinte Corporate BCR“La Cluj-Napoca si peste tot in Romania, tinerii investesc in creativitate, tehnologie, inovatie sociala, schimband astfel lumea. La Cluj-Napoca si peste tot in Romania, BCR investeste in valori si in convingerea ca putem demonstra forta noastra in Europa. Modelul Cluj-Napoca – Capitala Europeana a Tineretului 2015 este un cluster de inovare sociala din toate punctele de vedere, un model cultural pe care cred ca il putem exporta cu succes”, a declarat Sergiu Manea, Vicepresedinte Corporate BCR.

Printre actiunile pe care BCR le va intreprinde se numara:

  • Sustinerea prin promovarea la nivel national – in unitatile BCR si in campanii de comunicare in mass-media.
  • Co-finantarea unor proiecte comunitare derulate de tinerii clujeni.
  • Desfasurarea de proiecte speciale in principalele centre universitare din Romania
  • Promovare la nivel international – prin sucursalele bancilor care fac parte din Grupul Erste.
  • Organizarea unor evenimente speciale pentru comunitatea de tineri antreprenori.

Federatia SHARE este organizatia responsabila de implementarea programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului, compusa actualmente din 37 de ONG-uri studentesti si de tineret. Acest titlu a fost castigat de municipiul Cluj-Napoca prin concurs international desfasurat de Forumul European al Tineretului, fiind a saptea Capitala de Tineret din spatiul european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.