BCR investeste in pregatirea studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara

BCR - Parteneriat Universitatea de Vest Timisoara 01Banca Comerciala Romana si Universitatea de Vest din Timisoara au semnat un parteneriat institutional strategic pentru promovarea valorilor comune pe o perioada de doi ani. Scopul acestei colaborari este cresterea competențelor practice ale studenților si dezvoltarea unui cadru mai larg pentru dezvoltarea personala si profesionala a studentilor. Primul proiect important este dezvoltarea unui masterat de banking in cadrul UVT, sustinut de BCR. prin intermediul acestui program studentii vor capata, pe langa cunostintele teoretice si competente practice, din interactiunea cu specialistii bancii si din BCR - Parteneriat Universitatea de Vest Timisoaraprogramele de practica in companie.

“Pentru Banca Comerciala Romana sprijinirea educatiei si a valorilor romanesti a devenit o directie strategica, constienti fiind ca, astfel vom putea sprijini formarea viitorilor profesionisti, a oamenilor de elita care vor remodela societatea in bine, printr-o cultura bazata, in primul rand, pe valori. Suntem onorati sa fim alaturi de institutii care ii pregatesc pe cei urmeaza sa fie viitorul acestei tari, institutii care pot transforma in realitate, prin discipolii sai, speranta de mai bine”, a declarat Marina Roman, Director Zonal Retail BCR.

Pe parcursul acestei colaborari se vor dezvolta stagii de practica anuale pentru studenti, iar angajatii BCR vor participa la cursurile, conferintele si dezbaterile organizate de Universitate. Mai mult, acestia din urma vor fi mentori pentru studentii Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor.

Parteneriatul dintre BCR si UVT a fost dezvoltat cu scopul principal de a crea proiecte care sa ajute la dezvoltarea abilitatilor practice ale studentilor pentru o mai usoara integrare a acestora in piata muncii. Totodata, acesta urmareste si cresterea competitivitatii la nivel international, prin adaptarea curriculei la piata actuala si la nevoile ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.