BCR va premia cu 15.000 euro castigatorii celei de-a treia editii a Campionatului de Bine

Campionatul de Bine 2015 (1)Bursa Binelui, singura platforma online unde donatiile sunt necomisionate, lanseaza cea de-a treia editie a Campionatului de Bine. Inscrierile se pot face pana pe 25 noiembrie. Competitia urmareste sa transforme organizatiile in fundraiseri in vederea atragerii de donatii pentru propunerile de proieHercules_Bursa_Bineluicte sau proiectele in curs de implementare. Premiile vor consta in dublarea sumelor stranse de catre ONG-urile clasate pe primele trei locuri in cadrul Campionatului de Bine, in limita a 5.000 de euro pentru fiecare proiect castigator.

Nicoleta Deliu_reprezentant Bursa Binelui BCR“Bursa Binelui este un instrument pus la dispozitia ONG-urilor pentru a atrage fonduri pentru proiectele pe care doresc sa le implementeze. O directie de dezvoltare oferita de platforma, cand vorbim despre posibilitatile organizatiilor de a asigura finantari pentru proiectele lor, este aceea de a-i invata si ajuta cum sa atraga fonduri de la donatori individuali sau din comunitatile in care activeaza folosind mijloacele de plata moderne – cardul bancar – care usureaza si flexibilizeaza mult actul donatiei ”, a declarat Nicoleta Deliu, Sef departament Comunicare Corporativa si Afaceri Comunitare, BCR.

Cu ocazia lansarii Campionatului de Bine, editia 2015, Bursa Binelui organizeaza, un workshop dedicat organizatiilor non-profit, neguvernamentale, care doresc sa inscrie in Campionatul de Bine propuneri de proiecte sau proiecte in curs de implementare pentru a atrage donatii

“Pe platforma Bursa Binelui, sunt incurajate donatiile de valori mici, pentru ca platforma nu percepe niciun fel de comision. Astfel, 5 lei donati, 5 lei ajung in contul ONG-ului Editiile anterioare ale Campionatului de Bine ne-au demonstrat ca oamenii devin din ce in ce mai constienti ca fiecare mic ajutor conteaza – am reusit sa strangem aproape 162.000 de euro din peste 14.450 de donatii. Am adus cateva imbunatatiri platformei si speram ca si editia de anul acesta a Campionatului de Bine va fi una de real folos celor peste 300 de ONG-uri de pe Bursa Binelui”, a incheiat Nicoleta Deliu.

Intre 26 noiembrie si 16 decembrie 2015, vor avea loc Sferturile Campionatului de Bine, in care organizatiile trebuie sa atraga, pentru fiecare proiect inscris in Campionat, cel putin 300 de lei de la cel putin cinci donatori diferiti.

Semifinala Campionatului de Bine se va desfasura intre 17 decembrie 2015 si 20 ianuarie 2016. In perioada aceasta, pentru fiecare proiect calificat, organizatiile trebuie sa atraga donatii in valoare de cel putin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiti.

In ultima etapa, in Finala Plina de Bine, fiecare proiect calificat trebuie sa atraga o suma cat mai mare de donatii de la cat mai multi donator, intre 21 ianuarie 2016 si 17 februarie 2016. Vor fi declarate castigatoare si premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumele atrase din donatii si numarul de donator pe tot parcursul Campionatului de Bine.

Castigatorii editiei anterioare au fost: Asociatia Romana Impotriva Leucemiei – ARIL cu proiectul Dotarea Laboratorului Sectiei de Hematologie a SUUB, care a atras 37.785 lei de la 1082 donatori distincti, Asociatia SOS Infertilitatea cu proiectul Fertilitatea are nevoie de ocrotire si sprijin, care a obtinut 25.020 lei de la 1518 donatori si Asociatia Kogayon cu Centrul de vizitare Oltenia de sub Munte, care a atras 35.510 lei de la 818 donatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.