Carrefour a colectat peste 12 tone de baterii uzate in programul „Recicleaza si te recompensam”!

carrefourCarrefour Romaniaa colectat peste 12 tone de baterii uzate si acumulatori vechi in cadrul programului “Recicleaza si te recompensam!”- disponibil in hipermarketurile sale din toata tara. Astfel, pentru fiecare 4 baterii uzate sau 4 acumulatori vechi adusi la urnele speciale, clientii au fost recompensati cu o baterie noua de tip R6, marca proprie Carrefour. Campania, implementata in colaborare cu CCR REBAT, s-a desfasurat in perioada aprilie – decembrie 2015. In decursul celor 9 luni, 28 de hipecarrefour Recicleaza si te recompensamrmarketuri participante la colecta au strans 12,1735 tone de baterii uzate si acumulatori vechi, greutate tradusa intr-un numar total de 532.736 de baterii.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAImplicarea continua in initiative care au drept scop protejarea mediului inconjurator reprezinta un angajament pe care Carrefour si l-a asumat fata de clientii sai. Deseurile de baterii si acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile, de aceea incercam sa facilitam intregul proces prin asigurarea de spatii in care clientii nostri sa poata recicla o gama cat mai larga de produse, de la electronice si electrocasnice, pana la hartie sau mase plastice”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Aflat deja la a doua editie de desfasurare, programul are drept obiectiv incurajarea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator prin reciclarea deseurilor de baterii. Carrefour impreuna cu partenerul sau CCR Rebat a reusit sa colecteze in aceasta perioda aproape de doua ori mai multe baterii decat isi propusese la demararea programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.