Carrefour – pe podiumul competitiei Give IT, organizata de Ateliere Fara Frontiere

carrefourCarrefour Romania a urcat pe podiumul competitiei „Give IT”, ocupand locul trei in clasamentul companiilor ce au ales ca prin actiuni concrete sa-si reflecte responsabilitatea si rolul activ ca partener social. Competitia este organizata in fiecare an de Asociatia Ateliere Fara Frontiere si isi propune sa precarrefour Diploma Give ITmieze companiile care aleg sa predea echipamente IT uzate catre asociatie cu scopul de a fi reutilizate pentru proiecte de educatie si incluziune in toata tara.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SASuntem intotdeauna centrati atunci cand ne gandim la business si la responsabilitatea sociala. Carrefour Romania are cateva axe strategice in acest sens pe care in fiecare an isi propune sa le reflecte in proiectele pe care le promoveaza si desfasoara in materie de solidaritate, grija pentru mediu si politica anti-risipa. Constientizam necesitatile tot mai pregnante in societate si ne dorim astfel sa minimizam pe cat posibil lipsurile create, iar proiectul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere ne-a oferit aceasta oportunitate, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing si PR Carrefour Romania.

Majoritatea echipamentelor IT donate de catre Carrefour Romania sunt oferite, dupa reconditionare, scolilor si asociatiilor din comunitatile dezavantajate. De asemenea, aceste echipamente creeaza locuri de munca in atelierul de insertie pentru persoane defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.