Carrefour Romania promoveaza „Saptamanile Sanatatii” in parteneriat cu Crucea Rosie

carrefour - Saptamana sanatatii 1 Carrefour Romania sarbatoreste Zilele Sanatatii printr-o serie de evenimente tematice, in perioada 21 ianuarie – 3 februarie 2016, in hipermarketurile din toata tara. In acest an, in parteneriat cu Crucea Rosie, compania propune clientilor un weekend destinat in totalitate realizarii de teste pentru masurarea indicatorilor de sanatate, precum tensiune arteriala si glicemie, dar si demonstratiilor cu tehnici de prim ajucarrefour Saptamana sanatatii 2tor. Astfel, clientii companiei vor beneficia de sesiuni profesioniste de fitness, teste de sanatate, demonstratii de tehnici de prim ajutor, degustari de produse recomandate pentru echilibru energetic, dar si o serie de surprize interactive. Toate aceste activitati au drept scop incurajarea clientilor sa opteze pentru un mod de viata sanatos, in fiecare zi.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SANe bucuram sa organizam aceasta serie de actiuni si anul acesta, cu atat mai mult cu cat Carrefour promoveaza in mod sustinut o nutritie echilibrata si activtati sportive. Ca de fiecare data, am gasit un partener de incredere in Crucea Rosie ce ne-a oferit intregul suport in pregatirea acestor actiuni. Sub umbrela Zilelor Sanatati, invitam clientii in hipermarketurile noastre sa se bucure de o multime de surprize”, a declarat Andreea Mihai, Marketing Director, Carrefour Romania.

Zilele Sanatatii se adreseaza tuturor persoanelor interesate de un stil de viata activ si imbina intr-un singur program activitati pe teme de sport, nutritie si sanatate. Astfel, Crucea Rosie pune la dispozitia hipermarket-urilor Carrefour cate o echipa formata din 4 specialisti, pregatita sa ofere clientilor oportunitatea de a face teste de masurare a glicemiei si a tensiunii arteriale, dar si de a participa la demonstratii de tehnici de prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.