Carrefour sustine crosul Race for the Cure Romania, alaturi de Fundatia Renasterea

RaceForCure2016_1,1x1,6Carrefour Romania, alaturi de Fundatia Renasterea, se inscrie, pe 4 iunie, in cea mai renumita cursa din lume, Happy Run – Race for the Cure Romania, dedicata prevenirii si combaterii cancerului mamar. Startul se va da sambata, 4 iunie, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. “Race for the Cure” este un eveniment de renume mondial, organizat pentru a doua oara, in acest an si in Romania, menit sa ajute femeile sa constientizeze necesitatea efectuarii  analizelor anuale pentru a preveni aparitia cancerului mamar. In plus, “Happy Run – Race for the Cure Romania” isi propune si strangerea de fonduri pentru derularea programelor Fundatiei Renasterea din domeniul sanatatii femeii.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SASuntem extrem de fericiti sa luam parte, in calitate de partener principal, la ‘’Happy Run – Race for the Cure Romania’’, un eveniment organizat de Fundatia Renasterea, care defineste lupta pentru sanatate, pentru combaterea cancerului mamar. In cadrul companiei Carrefour credem ca este important sa sustinem actiuni de constientizare a preventiei acestei maladii care impacteaza tot mai mult romancele. Cancerul de san depistat la timp are mai multe sanse de a fi vindecat si de aceea facem un apel catre toti clientii nostri de a intra in aceasta cursa pentru o cauza nobila, care ne va ajuta sa le tinem aproape pe toate femeile iubite din viata noastra: pe fiicele, surorile, mamele si bunicile noastre”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Competitia de pe 4 iunie este structurata pe trei categorii:

  • Cursa Alergatorilor, pe distanta de 5 kilometri;
  • Fitness Walk, pe distanta de 5 kilometri, include alergare/plimbare pentru persoane de toate varstele;
  • Fun Walk – plimbare pe distanta de 1 kilometru;

Donatia recomandata pentru inscrierea la cross este de 50 lei pentru adulti si 20 de lei pentru tinerii intre 14-18 ani, iar copiii sub 14 ani pot participa gratuit. Se vor forma echipe intre participanti, vor avea loc competitii intre scoli, ambasade si companii si se vor oferi premii pentru cea mai numeroasa echipa, pentru cea mai eficienta in strangerea de fonduri, dar si pentru echipa care poarta cea mai originala costumatie.

Participantii vor primi tricoul oficial al cursei, vor avea acces la cele trei puncte de hidratare, vor participa la incalzirea in ritm de dans, oferita de trainerii de la WorldClass si vor primi o medalie la trecerea liniei de sosire, precum si un bilet de participare la o tombola cu premii. Pentru copii se vor organiza activitati si jocuri interesante si distractive, iar finalul va fi marcat de un concert de exceptie.

Fondurile stranse in cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru a acoperi costul de manopera pentru perucile din par natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice, pentru sesiuni de suport si informare si sustinere psihologica a acestora, precum si pentru campanii de informare asupra importantei depistarii precoce a cancerului de san.

Evenimentul este sustinut, prin participare si mesaje, de numeroase personalitati din Romania: Andreea Mihai, Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Monica Nistorescu, de catre ambasadoarea Fundatiei- Andreea Esca, dar si de Monica Dascalu, Iuliana Tudor,  Andreea Raicu, Ramona Badescu si Violeta Beclea Szekely.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.