Carrefour sustine produsele autohtone prin campania De la Romani, pentru romani!

Carrefour - De la romani, pentru RomaniCarrefour Romania deruleaza pana pe 23 martie campania „De la Romani, pentru romani” pentru a intari sustinerea companiei fata de produsele fabricate in tara noastra. Campania vizeaza incurajarea clientilor companiei de a alege produse fabricate in Romania. De la ciorapi de dama, la vase de ceramica si de la detergenti la ciocolata si alte produse alimentare, sute de produse romanesti sunt promovate cu preponderenta, atat magazinele Carrefour din tara. Astfel, campania isi propune sa ajute atat la sustinerea economiei locale si a crearii unor noi locuricarrefour de munca in diverse zone ale tarii, cat si s promoveze calitatea produselor fabricate in Romania.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAVrem sa contribuim intr-un mod activ, relevant si real la redescoperirea placerii de a cumpara produse romanesti, produse de altadata, produse de azi si de maine. De aceea, vrem sa-i facem si mai cunoscuti pe producatorii romani, printr-o abordare cu totul diferita a ceea ce cunoastem in acest moment ca fiind piata produselor fabricate in Romania. Implicarea si dedicarea oamenilor cu ajutorul carora produsele se realizeaza sau ajung in casele romanilor sunt un factor important in stabilire calitatii produselor. Produsele fabricate in Romania reusesc sa gaseasca echilibrul perfect intre calitate si emotie”, a declarat Andreea Mihai, Marketing Director, Carrefour Romania.

Mai mult, in perioada urmatoare, compania ofera clientilor o gama variata si atractiva de produse fabricate in tara noastra, la preturi reduse. Detergenti, electrocasnice mari, produse de bacanie si carne sosete, lenjerii, dresuri, asternuturi de pat, echipamente sportive marca Helmuth Duckadam, vase si oale, fete de masa, jucarii, precum si multe alte produse alimentare pot fi gasite la preturi promotionale pana pe 23 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.