CEZ a dotat cu aparatura sectia de Urologie a Spitalului de Urgenta Resita

Grupul CEZ a achizitionat aparatura medicala performanta pentru sectia de Urologie a Spitalului Judetean de Urgenta Resita. Astfel, in cadrul parteneriatului incheiat in anii precedenti intre CEZ si Spitalul din Resita, s-a achizitionat pentru sectia Urologie un Ureteroscop flexibil, cu ajutorul caruia se realizeaza explorarea endoscopica. Acest aparat creste acuratetea investigatiei diagnostice si in mod secundar are si rol terapeutic. Investitia din 2013 a Grupului CEZ in Romania se ridica la peste 28.000 de euro si este cea de-a doua colaborare de acest fel intre companie si Spitalul Judetean de Urgenta Resita. In 2011, CEZ a sprijinit modernizarea a patru sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Resita, achizitionind echipament medical performant in valoare de peste 23.000 euro. CEZ Valoarea proiectelor de responsabilitate sociala din Caras Severin in care Grupul CEZ in Romania a fost partener se ridica la peste 170.000 de euro, din care peste 61.000 de euro doar in 2013.

“Ne-am propus sa fim un prieten adevarat si sa construim parteneriate solide cu aceia care ne impartasesc viziunea orientata spre performanta si grija pentru o viata mai buna. Suntem norocosi ca am gasit acesti parteneri in Caras Severin. Sta in puterea si in responsabilitatea noastra sa sprijinim comunitatea in acele domenii in care sunt necesare imbunatatiri. Iar sistemul de sanatate este un element essential pentru orice comunitate. CEZ va ramane acelasi bun vecin de pana acum”, a declarat Martin Zmelik, Directorul de Operatiuni al Grupului CEZ in Romania.

Pe langa investitiile de circa 3,5 milioane euro facute de Consiliul Judetean Caras-Severin, sponsorizarile venite din partea Grupului CEZ permit acum Spitalului Judetean de Urgenta Resita sa dispuna de dotarile necesare pentru a oferi servicii medicale de calitate. Spitalul Judetean de Urgenta Resita deserveste peste jumatate din populatia judetului Caras Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.