CEZ Distributie a donat 17 tone de apa potabila locuitorilor din zonele afectate de inundatii

CEZ_distributie_donatie_Apa_sinistrati_00-2014CEZ Distributie a donat aproximativ 17 tone de apa potabila locuitorilor din zonele afectate de inundatii din judetele Gorj, Valcea, Dolj, Teleorman, Olt si Arges. Luand in considerare gravitatea situatiei inregistrate in urma conditiilor meteo deosebite semnalate prin coduri galbene si portocalii de ploi, intensificari ale vantului si descarcari electrice din zona Olteniei, precum si a avertizarilor hidrologice, CEZ Distributie a transmis produsele catre punctele de distributie din zonele afectate.

Ion Dobrescu, Director Executiv CEZ Distributie„Tragedia prin care trec semenii nostri din zonele afectate de inundatii ne-a miscat, ne-a facut sa ne mobilizam si sa fim alaturi de cei care au nevoie acum, asa cum am fost si anul trecut alaturi de persoanele sinistrate din judetul Galati. Solidaritatea este unul dintre elementele definitorii pentru natura umana, iar CEZ Distributie isi propune sa sprijine comunitatile locale in aceste momente dificile. Incurajam implicarea tuturor, pentru ca orice gest mic are o insemnatate mare in astfel de momente.”, a declarat Ion Dobrescu, Director Executiv CEZ Distributie.

In judetul Gorj, grav afectat in urma cresterii debitului raului Gilort, CEZ Distributie a trimis, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de CEZ_distributie_donatie_Apa_sinistrati_2014Urgenta Gorj, 1200 de litri de apa, care vor servi persoanelor sinistrate din zona Novaci – Ranca. In judetul Valcea au fost trimisi 400 de litri de apa imbuteliata pentru persoanele sinistrate din localitatea Vaideeni.

In judetul Teleorman au fost fost transportate, cu implicarea Consiliului Judetean Teleorman si al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, 1000 de litri de apa imbuteliata pentru persoanele afectate de inundatiile cauzate de ploile si vijeliile abundente din ultima perioada din urmatoarele localitati: comuna Tatarastii de Jos – sat Slavesti, Tecuci, Beuca, Ciolanesti, Trivale Mosteni, Necsesti si Silistea Gumesti.

In judetul Dolj, cu sprijinul organizatiei Crucea Rosie, au fost distribuiti catre persoanele afectate de inundatii 3000 de litri de apa. In judetul Olt, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, au fost transportati catre sinistrati 9000 de litri de apa, iar in judetul Arges CEZ Distributie a donat 1920 de litri de apa potabila cu sprijinul Prefecturii si al Jandarmeriei Arges.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.