CEZ GROUP a asigurat echipamente medicale Sectiei de neonatologie din Ramnicu Valcea

Conferinta de presa - aparatura oferita de CEZ Romania Spitalului Judetean din Valcea 2015Grupul CEZ in Romania a donat banii colectati din taxele de inscriere la Maratonul Olteniei editia 2015 pentru achizitia de echipamente la Sectia de Neonatalogie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea. Suma colectata din taxele de participare s-a ridicat la aproximativ 4.000 de euro, iar donatia totala a fost de 10.000 de euro, fiind folosita exclusiv pentru achizitionarea unor echipamente vitale pentru viata micutilor. Cu aceasta suma s-a asigurat un analizor de gaze in sange, un bilirubinometru, doua lampi de fototerapie si alte materiale. La Sectia de Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se inregistreaza anual aproximativ 2000 de nasteri, din care 300 sunt inainte de termen. In ciuAparatura donata de Grupul CEZ in Romaniada incidentei peste media nationala a cazurilor de prematuritate (15%), ultimele dotari de care a beneficiat aceasta sectie dateaza din 2007.

Doina_Vornicu_Director_General_CEZ_Distributie„Alaturi de participantii la Maratonul Olteniei si impreuna cu institutiile locale si mai ales cu Spitalul Judetean de Urgenta Valcea am sprijinit dotarea sectiei de neonatologie cu echipamente si materiale atat de necesare ingrijirii prematurilor. Am ales aceasta cauza sociala pentru ca micutii care vin pe lume reprezinta viitorul, un viitor in care merita si trebuie sa investim”, a declarat Doina Vornicu, Director de Operatiuni al Grupului CEZ in Romania.

Siguranta sistemul sanitar este una dintre directiile principale spre care Grupul CEZ in Romania isi concentreaza eforturile. Ca dovada, acesta este cel de-al saptelea proiect in sistemul medical, proiect de implicare sociala, fiind sprijinite pana acum spitale din judetele Dolj, Mehedinti, Caras Severin si Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.