CEZ organizeaza Maratonul Olteniei – cel mai mare eveniment „pe doua roti” din zona

In ultima zi din luna august, CEZ va organiza la Ramnicu Valcea Maratonul Olteniei – cel mai important maraton de ciclism din zona de pana acum. Evenimentul va avea dublu scop, respectiv incurajarea unui stil sanatos de viata si sprijinirea unei cauze umanitare. Competitia se adreseaza atat iubitorilor de ciclism, cat si amatorilor de competitii montane. Concursul ofera doua trasee pentru sectiunea “Competitie in frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea” si o plimbare prin oras in sectiunea “Family”. Startul pentru ambele grupuri, atat pentru competitie, cat si pentru plimbarea prin oras, se va da in parcul Zavoi, aflat langa sediul CEZ din Ramnicu Valcea. Cele doua trasee din concurs, de 31 km si respectiv 55 km, prezinta urcari sustinute si coborari pline de adrenalina, in zone de padure sau pasuni.

“Pentru o doza de sport si sanatate in afara competitiei, iubitorii bicicletei de toate varstele se pot bucura de plimbarea de aproximativ 4 km pe strazile din Ramnicu Valcea. Mai mult, pe tot parcursul zilei, in parcul Zavoi, familiile sunt asteptate cu diverse activitati de divertisment si recreere”, spun organizatorii competitiei.

Inscrierile in competitie sau pentru plimbarea in oras sunt deschise tuturor doritorilor pe baza unei taxe de participare care difera in functie de intervalul inscrierii, pana in dimineata evenimentului. Pana pe 11 august 2013, taxa de inscriere este de 40 lei (cursa scurta de 31 km), respectv 50 lei (cursa lunga de 55 km). Toate fondurile colectate in urma evenimentului vor fi donate unei cauze nobile care va fi prezentata publicului larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.