CEZ Vanzare a sprijinit Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

cezCEZ Vanzare a sprijinit Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu pentru derularea in bune conditii a unor lucrari de ignifugare. Lucrarile au fost desfasurate la finalul anului trecut la acoperisul cladirii Spitalului, din strada Progresului. Au fost vizate sectiile obstetrica-ginecologie, pediatrie, medicala si neurologie  carora anual le trec pragul aproximativ 40 mii de pacienti. Lucrarile au fost necesare pentru a garanta siguranta spitalTGjiupacientilor si a bunurilor materiale ale acestora.

mirelaDima Sprijinul acordat Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu este o investitie pentru intreaga comunitate locala, pacienti si medici deopotriva. Am identificat in aceasta unitate medicala oameni care ne impartasesc viziunea orientata spre performanta si grija pentru o viata mai buna, iar incheierea parteneriatului a fost o consecinta fireasca. Consideram investitiile in sanatate ca fiind investitii in viitor si ne dorim sa fim in continuare un partener de incredere al comunitatilor”,  a declarat Mirela Dima, Director Executiv CEZ Vanzare.

Spitalul se afla intr-un continuu proces de modernizare si imbunatatire a serviciilor pe care le ofera. CEZ Vanzare s-a alaturat acestui demers sustinand unitatea medicala sa-si atinga obiectivul de a fi o institutie sigura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.