Cora Romania a donat 3.000 de ghiozdane copiilor din scolile rurale

Cora Romania a donat 3.000 de ghiozdane cu rechizite in valoare de 240.000 lei, in cadrul campaniei «Scolile de la tara». Ghiozdanele au fost distribuite de directorii magazinelor Cora copiilor de la 15 scoli rurale din judetele Bacau, Maramures, Arad, Mehedinti si Constanta.  Valoarea totala a donatiei, reprezentand contravaloarea totala a ghiozdanelor cu rechizite, constituie 2% din vanzarile produselor marca Cora in luna august, la care s-au adaugat contributii de la o parte din furnizorii Cora.

“Cora s-a integrat de la crearea sa in Romania, in viata sociala si a participat la activitatile comunitatilor unde a deschis magazine. Este a doua actiune desfasurata de noi pe plan national, dupa Luna inimilor deschise care a insemnat o donatie importanta catre opt asociatii umanitare. Cora doreste sa insiste prin aceste activitati, pe filozofia unui comert responsabil si a rolului important pe care toate companiile trebuie sa-l joace ca parte a comunitatii”, a declarat Thierry Destailleur, Director General de Exploatare al Cora Romania.

Jumatate din ghiozdane au fost donate copiilor de la scolile din comunile Cleja si Margineni de langa Bacau, acolo unde Cora urmeaza sa deschida urmatorul sau hipermarket, compania dorind sa-si faca cunoscute – cat mai devreme – valorile fata de comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.