E.ON Romania a investit 7,8 milioane de euro in proiecte de responsabilitate sociala

E.ON_Romania_E.ON Romania a alocat in ultimii 10 ani peste 7,8 milioane de euro pentru proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Numarul total al beneficiarilor acestor initiative se ridica la aproximativ 235.000 de persoane. Educatia este unul dintre domeniile pe care compania le-a sustinut prioritar. Astfel, in cei 10 ani au fost derulate proiecte in valoare totala de 3,5 milioane de euro, de acestea beneficiind mai multE.ON_Romania_RISC_Renunta_Improvizatiile_sunt_catastrofale_realitati_suprapuse_2012 de 155.000 de copii. Totodata, o atentie aparte a fost acordata incurajarii initiativelor si proiectelor din domeniile sanatate, cultura si social, acestea fiind finantate cu peste 3,7 milioane de euro.

Frank Hajdinjak_CEO E.ON RomaniaSuntem parte a acestei societati. Suntem un grup international, dar ne comportam si ne consideram a fi o companie romaneasca, platitoare de taxe. Suntem foarte prezenti pe piata din Romania de aceea vrem sa contribuim la dezvoltarea societatii. De aceea suntem implicati si vom continua sa fim si mai implicati in domeniul responsabilitatii sociale”, a declarat Frank Hajdinjak, Director General al E.ON Romania.

Sustinerea sportului a reprezentat un alt domeniu de interes in care compania E.ON s-a implicat , de la competitii si jocuri pentru cei mici, pana la proiectele care incurajeaza miscarea si un stil de viata sanatos si activ. In cei 10 ani de prezenta in Romania, compania a investit peste 510.000 euro in acest domeniu, prin proiecte precum „E.ON Kinder” sau „Bucurie in miscare”, numarul total al beneficiarilor fiind de peste 10.000.

In acelasi timp, in cadrul companiei a fost acordata o mare atentie dezvoltarii unei culturi a voluntariatului, astfel ca peste 1.400 de angajati s-au implicat ca voluntari in numeroase proiecte ale E.ON, avand impreuna o contributie la acest capitol de aproximativ 4.000 de ore de voluntariat.

In anul 2015, E.ON continua implicarea in cadrul comunitatilor, atat prin proiecte deja consacrate, cum ar fi parteneriatul „Impreuna pentru siguranta” alaturi de I.G.S.U, „Energie in scolile copilariei” si „E.ON Kinder”, dar si prin proiecte noi, precum „10 elevi de nota 10”, prin intermediul caruia au fost recompensati 100 de elevi merituosi din 10 judete pentru performante la invatatura, sau „Daruieste lumina”, in cadrul caruia compania a donat 100.000 kWh unui numar de 12 institutii sociale din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.