E.ON Romania, premii de 60.000 de euro pentru 100 de elevi

Elevi de nota 10_Festivitate premiere Targu MuresE.ON Romania marcheaza 10 ani de prezenta pe piata de energie locala premiind 100 de elevi cu rezultate exceptionale la invatatura din 10 judete situate in aria sa de activitate. Proiectul s-a adresat elevilor de elita din clasa a VIII-a. Acestia au fost selectati pentru a intra in competitie de catre Inspectoratele Scolare Judetene pe baza unor criterii de departajare, intre care se numara cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu in primii trei ani de gimnaziu. Festivitatile de premiere au fost organizate in municipiile Iasi, Deva, Bacau, Cluj Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Sibiu, Timisoara si Suceava in perioada 6-10 aprilie, care a coincis cu cea in care in unitatile de invatamant din tara s-a desfasurat programul “Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun“.EON_elevi_scoala1

Copii de nota 10 Ana Maria MateiAcesti copii exceptionali merita sa fie sustinuti fiindca efortul lor este remarcabil. Ei trebuie sa devina modele intr-o lume care sufera deseori de lipsa acestora. Este ceea ce E.ON si-a propus prin intermediul proiectului : sa sprijine performanta la invatatura si sa ii evidentieze pe elevii merituosi, fiindca astfel de rezultate se obtin prin munca asidua. Ii felicitam si dorim sa-i incurajam sa continue pe acest drum al perseverentei, dandu-ne astfel sentimentul ca viitorul este pe maini bune“, a declarat Ana Maria Matei, Director General Adjunct E.ON Romania.

Premiul oferit de E.ON Romania fiecaruia dintre copiii de nota 10 a constat intr-un laptop performant, contravaloarea premiilor acordate fiind de 60.000 de euro. In cei 10 ani de prezenta pe piata din Romania, E.ON a sustinut cu 3,5 milioane de euro numeroase proiecte din educatie, de care au beneficiat peste 155.000 de copii. Totodata, compania a sustinut cu peste 7,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, educatia fiind unul dintre domeniile prioritare. Astfel, in cei 10 ani de prezenta pe piata din Romania, au fost derulate cu sprijinul financiar al E.ON proiecte in valoare totala de 3,5 milioane de euro, prin care compania a contribuit la educarea si dezvoltarea viitoarelor generatii, de acestea beneficiind mai mult de 155.000 de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.