Fabrica de ciment de la Campulung premiata la Holcim Plant Awards

Fabrica de Ciment Holcim din Campulung a castigat recent titlul de „Best Improver 2009-2011” in cadrul competitiei „Premiile Fabricilor Holcim” (Holcim Plant Awards). Premiul este o recunoastere a eforturilor depuse de companie in ceea ce priveste modernizarea si eficientizarea productiei, in directia protectiei mediului si a securitatii si sanatatii in munca, precum si a strategiei de succes aplicata de Holcim in relatia cu clientii. Mai mult, fabrica se afla in prezent pe locul 7 in topul celor mai perfomante unitati de productie din Grupul Holcim.

„Investitiile pe care Holcim le-a facut in Romania in ultimii 15 ani au vizat implementarea celor mai noi tehnologii disponibile. Ne preocupam permanent de securitatea angajatilor nostri si a instalatiilor, optimizarea procesului de productie, de protectia mediului si a resurselor naturale neregenerabile. In egala masura, investim in dezvoltarea angajatilor de la toate nivelurile, deoarece oamenii sunt cei care fac diferenta. Faptul ca mentinem fabricile la un nivel inalt si pozitionam oamenii in centrul strategiei noastre ne permite sa ne bucuram de o buna reputatie in cadrul Grupului”, a declarat Daniel Bach, Director General al Holcim Romania.

Specialisti din cadrul Grupului Holcim au evaluat in 2012 toate cele 95 de fabrici de ciment detinute de Holcim in peste 70 de tari din lume, pe baza urmatoarelor criterii: gradul de fiabilitate al fabricii; performanta lucrarilor de mentenanta; calitatea produselor; consumul de energie;  protectia mediului si sanatatea si securitatea in munca.

„Premiul obtinut de echipa din Campulung este o recunoastere a devotamentului si a profesionalismului cu care am planificat si implementat o modernizare tehnologica majora a fabricii de ciment. Acest proces a constat in cresterea eficientei productiei, modernizand tehnologiile astfel incat sa oferim produse de calitate cu un consum cat mai mic de resurse naturale. De asemenea, un aspect prioritar pentru noi este securitatea si sanatatea oamenilor nostri, dar si protectia mediului inconjurator. Pentru a atinge aceste performante a fost depus un efort de echipa pe care il vom continua, cu si mai multa motivatie si pasiune”, a adaugat Emil Raicov, Directorul Fabricii de Ciment Holcim de la Campulung.

Fabrica de Ciment de la Campulung a beneficiat din 1999 si pana in prezent de investitii de peste 265 de milioane de euro, Holcim Romania implementand aici cele mai noi tehnologii disponibile pe piata.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.