Fabricile Holcim din Romania, printre cele mai sustenabile din cadrul grupului

Fabrica Holcim Campulung + platforma ecovalorCele doua fabrici de ciment ale Holcim din Romania, din Campulung si Alesd, au fost selectate in top 3 Best Sustainable Performers, in cadrul competitiei Holcim Plant Awards, pentru performantele excelente obtinute in perioada 2010 – 2014. Mai mult decat atat, fabrica din Campulung a fost clasata in top 3 Best Performers in 2014, in cadrul acestei competitii organizate anual de Grupul Holcim. Aceasta recunoastere reprezinta rezultatul investitiilor strategice pe termen lung realizate de Holcim in Romania, a caror valoare depaseste 700 de milioane de Euro si care au urmarit implementarea cele mai bune tehnologii disponibile (Best Available Techniques). Acest fapt a permis cresterea performantei productiei, eficientizarea resurselor utilizate in procesele de productie, prin reducerea consumului de materiale si energie, precum si scaderea tuturor tipurilor de emisii.Holcim _Lansare Scoala Zidarilor 3

François Pétry, Director General Holcim RomaniaAceste rezultate exceptionale se datoreaza muncii in echipa si reflecta implicarea si devotamentul deplin al angajatilor nostri in activitatea lor. In ultimii 18 ani, Holcim Romania a implementat cele mai bune tehnologii disponibile (Best Available Techniques) in toate locatiile sale. Suntem tot timpul atenti la siguranta angajatilor nostri si ne propunem sa imbunatatim, in permanenta, eficienta tuturor operatiunilor noastre de zi cu zi. Facilitatile noastre de ultima generatie, precum si echipa profesionista reprezinta garantia muncii bine facute si a produselor de calitate superioara. Suntem motivati sa continuam cu aceeasi pasiune si avem determinarea de a accepta noi provocari si de a stabili standarde inalte pentru industria constructiilor”, a declarat François Petry, Director General al Holcim Romania.

Competitia Holcim Plant Awards este organizata anual pentru a premia cele mai importante realizari in ceea ce priveste performanta generala a fabricilor de ciment. Incepand din anul 2013, castigatorii sunt clasificati in doua noi categorii: Best Performers (Cea mai buna performanta) din 2014 si Best Sustainable Performers (Cea mai buna performanta sustenabila) in ultimii cinci ani. In 2014, un numar total de 77 de fabrici de ciment integrate ale Grupului Holcim au fost selectate pentru a fi analizate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.