Fundatia Orange acorda 300.000 euro pentru proiecte in beneficiul persoanelor cu deficiente

Concurs Finantare Fundatia Orange 2016Fundatia Orange a dat startul unei noi editii a concursului de proiecte „Lumea prin culoare si sunet”. Fondul de finantare sustine initiative propuse de organizatii nonprofit care doresc sa implementeze proiecte, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale, in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de auz sau alte deficiente asociate. Fundatia Orange continua sa finanteze, pentru al cincilea an consecutiv, proiecte ce contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz si la integrarea sociala a acestora, prin facilitarea accesului la educatie, la sanatate si la cultura. Valoarea totala a finantarii pentru proiectele castigatoare in 2016 este de 300.000 de euro.

Sprijinul financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro. Fundatia Orange invita institutiile publice sau organizatiile nonprofit (asociatii, fundatii sau federatii, institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale) sa candideze cu proiecte pe platforma online pana la 21 ianuarie 2016. Proiectele castigatoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundatiei Orange.

La editia precedenta a concursului, organizatiile castigatoare au fost: Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz „Sfanta Maria” din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia „Asculta Viata” si Lions Club Arad.

Pentru mai multe informatii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.