Groupama asigura lotul Romaniei la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku

groupamaGroupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) participant la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan. In intervalul 12-28 iunie 2015, o delegatie formata din 224 de persoane dintre care 147 de sportivi, 83 de baieti si 64 de fete, oficiali, antrenori sau medici, va reprezenta Romania in competitia din capitala Azerbaidjanului. Fiecare membru al delegatiei beneficiaza de asigurare de calatorie si viata, oferite de Groupama Asigurari in cadrul parteneriatului semnat in urma cu mai mult de 3 ani. Printre riscurile acoperite de polita se numara: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea sau tratamentul dentar.

Georgiana_Miron_Groupama_AsigurariInca din 2012 promovam, alaturi de COSR, valori precum performanta, solidaritatea, proximitatea si responsabilitatea, construind impreuna un parteneriat durabil pentru a le oferi sportivilor romani olimpici un cadru sanatos si sigur pentru performanta. Pentru un asigurator, prevenirea riscurilor este esentiala pentru dezvoltarea unui business sanatos, iar analogia poate fi extinsa si la nivel de individ. Pentru noi, preventia este un principiu de baza, astfel ca dezvoltam parteneriate care sa vina in sprijinul practicarii si promovarii sportului, esential pentru o viata sanatoasa”, a declarat Georgiana Miron, director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari.

In perioada 12-28 iunie 2015, la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku, sportivii romani vor concura la 22 de sporturi si discipline sportive: gimnastica aerobica, tir cu arcul, baschet 3×3, badminton, box, kaiac-canoe, ciclism, sarituri in apa, scrima, gimnastica artistica si ritmica, judo, karate, sambo, tir, inot, taekwondo, triatlon, tenis de masa, volei, polo pe apa si lupte.

Groupama este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din 2012, parteneriatul incluzand pana in prezent toate competitiile sportive internationale care au presupus participarea loturilor COSR.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.