Groupama Asigurari a asigurat delegatia Romaniei participanta la Festivalul Olimpic

GroupamaGroupama Asigurari continua sa sustina, pentru al treilea an consecutiv, sportivii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in competitiile internationale la care participa. Groupama a asigurat delegatia Romaniei care a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Competitia internationala s-a desfasurat in perioada 25-30 ianuarie 2015 la Vorarlberg, Austria si Liechtenstein.groupama

alinPetracheCa sportiv de performanta, atunci cand pasesti in competitie, este important sa stii ca nu esti expus la riscuri. Pentru sportivi are o insemnatate deosebita faptul ca exista cineva care poate prelua orice risc, astfel incat ei sa se concentreze doar la concurs”, a declarat Alin Petrache, Presedintele COSR.

Cei 35 de sportivi si antrenori, alaturi de cei 9 oficiali ai COSR au beneficiat de asigurare de viata si asigurare medicala de calatorie in strainatate pentru o suma asigurata totala de 5,368 milioane euro. Asigurarea de calatorie a inclus cheltuieli medicale de urgenta, repatrierea medicala in vederea continuarii tratamentului in Romania sau tratament dentar si alte servicii de urgenta.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.