Grupul CEZ a construit o Gradinita in localitatea Gradina-Constanta

Grupul CEZ a investit 200.000 de euro in constructia unei noi gradinite in localitatea Gradina, din judetul Constanta. Investitia CEZ a cuprins atat constructia cladirii (doua sali de clasa, sala de joaca, cabinet medical, cancelarie, toalete si dusuri), cat si dotarea institutiei de invatamant cu mobilier modern, tehnica de calcul performanta si materiale didactice de actualitate. Inaugurat recent, spatiul modern si complet utilat va fi frecventat din aceasta toamna de cei peste 50 de copii ai localitatii. Obiectivul face parte din programul de responsabilitate sociala corporativa pe care compania il desfasoara in zona de operare a Parcului Eolian CEZ.

“Educatia este una dintre directiile importante in care ne implicam din dorinta de a construi un viitor mai bun pentru copiii nostri. Colaborand cu autoritatile locale din Gradina, am identificat un partener de incredere, care ne impartaseste viziunea si valorile in ceea ce priveste grija pentru comunitate si obiectivul de a investi in viitor”, a declarat Daniel Radut, Administrator al Parcului Eolian CEZ si Directorul Directiei Producere Energie din cadrul CEZ Romania.

Este cel de al cincilea proiect de responsabilitate sociala desfasurat de Grupul CEZ  in localitatea Gradina. Alte proiecte ale companiei au vizat dotarea postului local de politie cu echipamente specifice activitatii, plantarea unei perdele forestiere in jurul intravilanului comunei, amenajarea unui teren de joaca modern pentru copii la scoala din Gradina, precum si cofinantarea construirii unei baze sportive.

O alta actiune recenta a Grupului CEZ a vizat dotarea Gradinitei din Valiug (frecventata de 12 prescolari) cu mobilier modern si echipament multimedia. Investitia Grupului CEZ in Romania s-a ridicat la 7.000 de lei si a inclus mobilier (masute, scaune, dulapior de pantofiori si jucarii etc.) si dotari IT (laptop, imprimanta). Acesta este cel de-al treilea parteneriat de responsabilitate sociala al Grupului CEZ in comuna Valiug, dupa dotarea echipei locale de fotbal cu echipament sportiv complet si modern (2011) si implicarea in extinderea sistemului de canalizare din zona Poiana Valiugului (2012).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.