Grupul CEZ a realizat sistemul integrat de colectare a deseurilor in Gradina

In urma unei investitii de 29.000 de euro realizata de Grupul CEZ in Romania, locuitorii satelor Gradina si Cheia, din judetul Constanta, beneficiaza de un sistem performant de colectare a deseurilor, respectand standardele europene in domeniu. In cadrul implementarii proiectului, echipa companiei CEZ a parcurs toate etapele de la proiectare si pana la instalarea recipientelor aferente. Proiectul a beneficiat de sprijinul primariei locale, aceasta realizand demersurile de contractare a furnizorului autorizat pentru prestarea acestui serviciu, conform normelor legale in vigoare. Sistemul de colectare selectiva a deseurilor rezolva o problema mai veche a comunei si deschide o noua etapa in viata acesteia, prin asigurarea unui mediu inconjurator curat si sanatos.

“Grupul CEZ in Romania a sprijinit si va continua sa sprijine comunitatile locale din aria sa de operare, ca expresie a viziunii sale. Colaborand cu autoritatile locale din Gradina, am identificat un partener de incredere, care ne impartaseste viziunea si valorile in ceea ce priveste grija pentru comunitate”, a declarat Daniel Radut, Administrator al Parcului Eolian CEZ si Directorul Directiei Producere Energie din cadrul CEZ Romania.

Viziunea Grupului CEZ in ce priveste dezvoltarea locala incurajeaza proiectele durabile, gandite cu impact pe termen lung si mentinerea parteneriatului si a implicarii transparente si responsabile, atat din partea companiei, cat si din partea membrilor si reprezentantilor comunelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.