Grupul CEZ in Romania a dat startul inscrierilor la Maratonul Olteniei

CEZ_Maratonul OltenieiGrupul CEZ in Romania a dat startul inscrierilor pentru competitia sportiva Maratonul Olteniei. Cele doua probe vor avea loc in aceeasi locatie din anii precedenti, respectiv – regiunea deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea. Competitia MTB Cross-country are loc in data de 29 august si este adresata mai ales amatorilor, pe doua variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km si lung de 51 km. Totodata, si anul acesta, Grupul CEZ in Romania invita amatorii de ciclism, de toate varstele, care nu isi propun sa concureze, sa participe la plimbarea populara. Copii, parinti si bunici sunt asteptati sa petreaca o zi activa in aer liber si sa incurajeze energic participantii la competitii. CEZ_Maratonul Olteniei_2014-cursa_copiiCea de-a doua proba, de Trail Running, are loc pe data de 30 august si ofera posibilitatea celor inscrisi sa alerge intr-un peisaj deosebit, pe doua trasee: unul de semimaraton 21,1 km si un cros de 10 km.

“Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si, totodata, de a lua parte la un eveniment sportiv. Parcul Zavoi va gazdui si in acest an inceputul si finalul competitiilor, precum si multe alte surprize pentru participanti”, spun organizatorii competitiei.

Pana la start va puteti inscrie pe site-ul dedicat competitiei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania avand ca partener principal Adrem Invest, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Docman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.