Grupul CEZ in Romania a dotat cu materiale si echipamente performante IGSU

Parteneriat strategic CEZ - IGSU (2)Grupul CEZ in Romania si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au incheiat un parteneriat strategic in baza caruia Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea sunt dotate cu materiale si echipamente performante. Valoarea totala a materialelor se ridica la 80.000 de euro. Dotarile au fost livrate la sediile ISU din fiecare judet si sunt deja folosite in beneficiul comunitatii. CEZ continua, astfel, actiunile de sprijin dedicate comunitatilor locale afectate de inundatii, indreptandu-si atentia, de aceasta data, catre aceia care au salvat vieti.

„Natura e un adversar dificil si imprevizibil, atunci cand vine vorba de astfel de dezastre. E greu sa luptam singuri impotriva lor, de aceea solidaritatea si implicarea sunt obligatorii daca vrem sa reusim. Suntem mandri sa putem face parte din echipa celor care aduc speranta in sufletele celor afectati de inundatii, alaturi de eroi precum angajatii ISU, iar pentru asta am pus in joc oamenii, expertiza si fondurile necesare. Dincolo de filozofia noastra de a fi un partener de incredere al comunitatii locale, sunt convins ca prietenul la nevoie se cunoaste”, a declarat Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.

Implicarea Grupului CEZ in Romania in stabilizarea situatiei din comunitatile afectate de inundatii si viituri de la sfarsitul lunii iulie a fost prompta si sustinuta. Compania a acordat expertiza si sprijin pentru alimentarea cu energie in regim de urgenta a tuturor locuintelor afectate, inclusiv racordarea locuintelor modulare create la initiativa autoritatilor locale pentru persoanele sinistrate. Totodata, Grupul CEZ a suportat toate costurile aferente racordarilor de locuinte noi, a donat 17 tone de apa imbuteliata si a intervenit cu personal specializat in securizarea electrica a locurilor de consum pentru prevenirea accidentelor si a pericolului de electrocutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.