Grupul CEZ in Romania deschide „saptamana artelor” la Resita

CEZ_Portile PoezieiGrupul CEZ in Romania sustine, pentru al V-lea an consecutiv, Festivalul International Portile Poeziei ce se va desfasura intre 28 – 31 mai, la Resita. Nume sonore ale literaturii contemporane romanesti precum Ada Botezan, Cristian Bistriceanu, Emilian Rosculescu, dar si poeti internationali din India, Italia, Grecia, SUA, Japonia si alte 11 tari, vor oferi un adevarat regal literar. Ei vor deschide impreuna „Portile” unui universCEZ_Portile Poeziei_2014 ce nu se poate cuantifica prin spatiu si timp, guvernat de un limbaj universal, cel al artei poetice.

madalina_bica_tmk.cez„Inca de la prima editie, acestea au fost proiecte de suflet pentru noi. Cu atat mai mult, cu cat anul acesta sarbatorim 10 ani de activitate ai CEZ in Romania, iar in Resita am debutat odata cu prima editie a Portilor Poeziei. Am fost cuceriti de emotia transmisa prin versuri, dar si de performanta micutilor dansatori, in care ne regasim la randul nostru valorile. Vom continua sa le incurajam si asteptam cu nerabdare sa va avem alaturi”, a declarat Madalina Bica, Director General TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ in Romania sustine si cea de-a V-a editie a Campionatului National de Clase la Dans Sportiv, Cupa Mystic ce va avea loc la Sala Polivalenta din Resita, in perioada 30 – 31 mai 2015. Peste 500 de sportivi de la toate cluburile din tara, cu varste cuprinse intre 4 si 35 de ani, concurand pentru titlurile puse in joc in cadrul Campionatului la cele 38 de categorii ale acestuia, vor oferi publicului un spectacol de neuitat. Evenimentul se bucura atat de prezenta unui juriu de renume in domeniul dansului, cat si de invitatii speciali – reprezentantii de varf ai autoritatilor publice locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.