Grupul CEZ in Romania este unul dintre sustinatorii Bookfest 2015: Cehia – Republica Literaturii

CEZ- BOOKFEST 2015Salonul International de Carte Bookfest se transforma anul acesta in Republica Literaturii, sub semnul uneia dintre cele mai militante, dar, in acelasi timp, romantice, literaturi din Europa: literatura ceha. Sub sloganul “Cehia – Republica Literaturii”, cele cinci zile ale evenimentului vor oferi experiente literare inedite alaturi de cinci autori cehi de prim rang care vor sosi la Bucuresti pentru a participa la lecturi publice, lansari de carte, dezbateri sau mese rotunde. Grupul CEZ in Romania este unul dintre sustinatorii Bookfest 2015: Cehia – Republica Literaturii. La standul sau CEZ- BOOKFESTdin Centrul expozitional Romexpo Grupul CEZ in Romania va oferi vizitatorilor o portie de energie verde pentru a putea explora in voie universul literaturii cehe!

Martin_Zmelik_CEO_CEZ_RomaniaAstept cu nerabdare sa vad cat mai multi tineri vizitand Republica Literaturii, pentru ca stiu cat de palpitant a fost pentru mine cu ani in urma sa descopar lumea prin ochii acestor nume mari. Suntem onorati sa fim parte din tot ceea ce inseamna editia aniversara a Bookfest, nu doar la stand, ci si cu seriile de carti Relatiile ceho-romane in banda desenata si Carte ceha la Curtea Veche, si, mai ales, cu energia necesara unui vot atat de select”, a declarat Martin Zmelik, Country Manager si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.

Mai mult, Grupul CEZ in Romania alaturi de Centrul Ceh din Bucuresti, va invita sa votati Presedintele Republicii Literaturii. Nume celebre precum: Franz Kafka, BookfestBohumil Hrabal, Karel Čapek, Jaroslav Hašek, Arnošt Lustig, Milan Kundera, Václav Havel, Martin Vopěnka, Tomáš Zmeškal, Kateřina Tučková, Roman Ráž, Kateřina Rudčenková asteapta sa fie votate si sa aiba parte de recunoasterea binemeritata. Concursul se desfasoara si pe pagina de Facebook – Energie pentru Bine.

Standul Republicii Cehe, in calitate de invitat de onoare al Salonului de Carte, va fi amplasat in Pavilionul C4, iar evenimentele organizate de Centrul Ceh Bucuresti, in colaborare cu partenerii sai, vor avea loc atat la stand, cat si in spatiul dedicat evenimentelor din cadrul Pavilionului C4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.