Grupul Rompetrol a stins lumina in statiile proprii si in sediile de birouri

Grupul Rompetrol a intrerupt, in cursul zilei de 31 martie, luminile din statiile proprii si sediile de birouri din tara timp de o ora, intre 20:30 si 21:30, in semn de solidaritate cu evenimentul international Ora Pamantului. Aceasta decizie nu a afectat securitatea sau functionarea retelei de distributie sau a altor activitati desfasurate in punctele de lucru ale companiilor membre Rompetrol Grup, care au sustinut initiativa.

„Din respect pentru mediul in care traim si in care ne dezvoltam activitatile, sprijinim aceasta initiativa internationala de constientizare a problemelor climaterice cu care se confrunta in prezent Pamantul, a impactului individual sau organizational asupra acestuia. In acest sens, recomandam colegilor si partenerilor nostri, dar si intregii comunitati nationale sa sustina acest demers si sa identifice eventualele masuri care, insumate, pot contribui la imbunatatirea si conservarea mediului inconjurator”, declara Alexey Golovin, director marketing si comunicare Rompetrol Grup.

Valoarea totala a investitiilor Rompetrol in mediu, din 2008 pana in prezent, este de 100 milioane USD. Pe fondul cresterii cantitatii procesate, corelate cu programul de investitii, consumul de energie electrica a scazut cu 5%, pentru intervalul 2005 – 2011. Pentru toate entitatile companiei se monitorizeaza si se actioneaza in vederea imbunatatirii factorilor de mediu, in conformitate atat cu obligatiile legale, cat si cu standardele de calitate si mediu ale Grupului, modernizarea rafinariilor Petromidia si Vega fiind parte din prioritatile actuale ale Rompetrol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.