Holcim Romania a donat un nou aparat de anestezie Spitalului Municipal Campulung

Holcim Donatie - Campulung 3Holcim Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate, a facut o noua sponsorizare catre Spitalul Municipal Campulung, in baza unui parteneriat care functioneaza de mai bine de 15 ani. Donatia consta intr-un aparat medical de anestezie marca Dräger, tip Fabius GS Premium, in valoare de 48.000 de lei. Acest aparat de ultima generatie, produs de catre unul dintre liderii mondiali in domeniu, va intra in dotarea sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului din Campulung, fiind parte a unui amplu proiect de reabilitare si modernizare a blocului Holcim Donatie - Campulung 2operator.

Vremurile in care o fabrica nu insemna mai mult decat ceea ce se desfasura intre gardurile ei au apus demult. O companie, mai ales din zona industriala, trebuie sa-si asume roluri pentru solutionarea problemelor comunitatii. Holcim Romania considera ca fiecare companie trebuie sa fie implicata in viata comunitatilor din localitatile in care isi desfasoara activitatea. Donatia se inscrie in eforturile depuse de compania noastra, de-a lungul ultimilor 15 ani, de a contribui la cresterea imbunatatirea vietii oamenilor din Campulung, in special in ceea ce priveste calitatea actului medical”, a declarat Emil Raicov, directorul Fabricii de Ciment Holcim Campulung.

De serviciile acestei unitati beneficiaza aproximativ 120.000 de pacienti. Noul aparat Dräger va asigura anual circa 600 de anestezii generale pentru interventiile chirurgicale efectuate pacientilor din sectiile Chirurgie Generala, Obstretica-Ginecologie, Ortopedie-Traumatologie, Chirurgie Plastica si Reparatorie, O.R.L. si Oftalmologie.

Cu ajutorul noului aparat de anestezie, Spitalul Municipal din Campulung va reusi sa reduca timpii de asteptare pentru interventiile chirurgicale, sa evite cazurile de transfer intra-spitalicesc, in situatia interventiilor chirurgicale de urgenta, si sa asigure indeplinirea unui standard de calitate obligatoriu. De asemenea, unitatea din Muscel va putea mentine suma prestatiilor medicale decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate, tinand cont de valoarea mare a serviciilor care presupun interventiile chirurgicale, va putea aplica pentru obtinerea unui punctaj mai bun in procesele de evaluare si de acreditare ale spitalului, va reusi sa reduca riscul infectiilor nozocomiale si va avea posibilitatea sa creasca eficienta si calitatea actului medical.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.