Holcim sprijina dezvoltarea profesionala a elevilor

Holcim _Lansare Scoala Zidarilor 3Holcim Romania sustine dezvoltarea profesionala a elevilor in cadrul unui proiect desfasurat la nivelul Colegiilor Tehnice din Bucuresti. Producatorul de ciment, betoane si agregate, implementeaza in acest sens un program la Colegiile Tehnice din capitala. Programul este dezvoltat in parteneriat cu Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din Bucuresti, in calitate de coordonator al proiectului, si a fost demarat, sub forma actuala, la inceputul anului scolar 2014-2015. De acest program au beneficiat 24 de elevi din clasele IX-XII si cinci profesori din cinci Colegii Tehnice din Capitala – Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”, Colegiul “Mihai Bravu”, Colegiul Tehnic “Ion Socolescu”, Liceul “Dante Aligheri” si Grupul Scolar “Elie Radu”.Holcim_Scoala Zidarilor

Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim RomaniaProiectul pe care il derulam cu Colegiul Tehnic Anghel Saligny s-a nascut dintr-o nevoie reala, recunoscuta pe piata din Romania, aceea a pregatirii si perfectionarii fortei de munca din constructii. Noi am inteles de multa vreme acest lucru si suntem constienti ca, pentru a construi un viitor sustenabil, este nevoie sa ne adresam si elevilor de pe bancile colegiilor tehnice. Consideram ca este important sa ne implicam activ si semnificativ in pregatirea viitoarei generatii de profesionisti in constructii, punandu-ne la dispozitie expertiza si resursele noastre, asa cum o facem prin intermediul acestui program”, afirma Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.

Elevii au beneficiat de activitati extracurriculare practice, menite sa-i ajute in viitoarea dezvoltare profesionala. Acestia au fost instruiti in atelierul-scoala de la Colegiul “Anghel Saligny” sa respecte normele de protectia muncii, sa execute diferite tipuri de zidarii, sa prepare materialele de lucru conform retetelor specifice si sa le puna in opera.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.