Kaufland Romania devine partener strategic al Habitat for Humanity Romania

Kaufland_Habitat for Humanity RomaniaKaufland Romania a devenit partener strategic misiunii Habitat for Humanity Romania, de a eradica locuirea saracacioasa. Astfel, peste 1.000 de familii vor avea o locuinta noua sau una mai sigura si mai calduroasa. Contributia Kaufland va facilita constructia de locuinte pentru familii cu venituri mici, renovarea caselor pentru familii ce traiesc in saracie extrema si interventii pentru prevenirea Habitatriscului de incendii si inundatii in gospodariile aflate in zone predispuse dezastrelor.

Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland Romania„Pentru Kaufland Romania, a fi o companie responsabila implica asumarea rolului de partener social dinamic in comunitatile in care activeaza. Prin intermediul partenerilor de incredere, precum Habitat for Humanity Romania, reusim sa ajungem mai aproape de persoanele nevoiase si sa fim solidari in demersurile noastre ce urmaresc combaterea saraciei”, a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland Romania.

Mario DeMezzo-Featured“Suntem recunoscatori Kaufland pentru contributia generoasa prin care vom putea oferi sansa unui viitor mai bun pentru mai mult de 1,000 de familii. Cu sprijinul Kaufland suntem mai aproape de viziunea noastra, o lume in care toti oamenii sa aiba un loc decent in care sa traiasca”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

Parteneriatul dintre Kaufland si Habitat for Humanity Romania a inceput in octombrie 2015. Opt familii au beneficiat de o casa decenta in Bacau, acolo unde asociatia a construit in evenimentul BIG BUILD opt case in doar cinci zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.