KFC a desfasurat “Ziua Curateniei” la SOS Satul Copiilor Bucuresti

Actiune voluntariat KFC_Ziua Curateniei_2015Peste 60 de angajati ai KFC au participat la o ampla activitate de amenajare a spatiului din jurul unora dintre casele asociatiei SOS Satul Copiilor Bucuresti. Cu ocazia “Zilei Curateniei”, voluntarii KFC au plantat flori, au amenajat locul de joaca, le-au pregatit copiilor un barbeque si s-au jucat impreuna. Initiativa face parte dintr-o actiune mai ampla prin care KFC sustine SOS Satele Copiilor Romania, din dorinta de a aduce o schimbare pozitiva in viatakfc copiilor din cadrul SOS ramasi fara ingrijirea parintilor.

“Colaborarea noastra cu SOS a evoluat rapid, astfel incat in acest an ne-am propus ca pe langa adoptarea unei familii din Satul SOS Bucuresti sa ne implicam mai mult in viata comunitatii lor. A fost o zi pe care au savurat-o atat angajatii nostri, cat mai ales copiii. Cu aceasta ocazie am reusit sa-i cunoastem personal si mult mai bine pe copii, sa le aflam dorintele si sa incercam sa le oferim momente speciale”, a declarat Claudia Porojan, Public Relations Manager KFC.

KFC a lansat la inceputul lunii martie campania “Bucket de bine”, prin care sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei din Bucuresti. Astfel, in perioada 1 martie – 31 decembrie, 1 leu din pretul fiecarui “Bucket de bine” cumparat va merge catre familia SOS sponsorizata de KFC Romania, din care fac parte 5 copii cu varste intre 7 si 11 ani, ingrijiti de o mama sociala.

SOS Satul Copiilor Bucuresti are 12 case sociale in care locuiesc cate 6 sau 7 copii fara familie, alaturi de o mama sociala.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.