KFC a strans peste 80.000 lei pentru campania “Eu cum ajung la scoala”

In perioada ianuarie – martie 2012, in restaurantele KFC s-a strans suma de 80.220 lei, pentru campania derulata de World Vision Romania – „Eu cum ajung la scoala?”. Banii vor fi utilizati pentru cumpararea unui microbuz scolar pentru 150 de copii din comuna vasluiana Rebricea. In prezent, acesti copii sunt nevoiti sa mearga pe jos peste 10 kilometri. Mecanismul campaniei a constat in achizitia de catre donatori a unor magneti in valoare de 5 lei. Astfel, timp de trei luni, angajatii restaurantului au promovat acesti magneti in randul clientilor, incurajandu-i sa sustina cauza celor 150 de copii.

“In Romania, sunt foarte multe cazuri in care copiii din comunitațile rurale defavorizate nu beneficiaza de condițiile necesare pentru a-si continua studiile. Ne bucuram  ca am putut ajuta la strangerea de fonduri pentru cei 150 de copii din Rebricea  si le mulțumim clientilor nostri pentru ca s-au alaturat acestei campanii”, a declarat Carmen Lupulet, Marketing Manager KFC Romania.

Mai sunt 2 saptamani in care puteți susține campania „Eu cum ajung la scoala?”, donand pentru cei 150 de copii din comuna Rebricea.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.