KFC – Bucket de bine: 50.000 de euro si o noua casa sponsorizata la SOS Satele Copiilor

KFC_ Bucket de bineKFC a donat peste 50.000 de euro catre SOS Satele Copiilor Romania, in primele zece luni ale proiectului „Bucket de bine”. Ca urmare a rezultatelor, de doua ori mai bune decat obiectivul initial, KFC a decis adoptarea unei noi familii din cadrul SOS Satul Copiilor Bucuresti, formata din 6 copii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, ingrijiti de o mama sociala. KFC va asigura toate cheltuielile necesare pentru alimente, KFCimbracaminte, ingrijiri medicale si activitati educationale si de timp liber pentru toti copiii din cele doua case.

Mark Hilton_ CEO KFC si Pizza Hut RomaniaEste o mare bucurie pentru noi faptul ca, in doar zece luni de campanie, am ajuns la performanta unor rezultate duble fata de ce ne-am propus. De aceea, am decis sa „adoptam” inca o familie SOS, pentru a oferi mai multor copii resursele de care au nevoie pentru o copilarie normala si o educatie adecvata. Le multumim pentru sustinere clientilor nostri care au ales Bucket-ul de bine. Continuam increzatori colaborarea cu Sos Satele Copiilor Romania si speram ca rezultatele sa fie la fel de bune si de acum inainte”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC Romania.

Colaborarea KFC cu asociatia non-guvernamentala a inceput in luna martie 2015, atunci cand lantul de restaurante si-a propus sustinerea unei familii SOS prin asigurarea tuturor cheltuielilor aferente activitatilor de zi cu zi. Astfel, Hot Bucket-ul din meniul KFC a devenit „Bucket de bine”, iar fiecare produs vandut a insemnat un leu donat de KFC catre SOS Satele Copiilor Romania. Obiectivul initial a fost donarea sumei de 25.000 de euro pe parcursul unui an.

Campania „Bucket de bine” va continua in 2016 inrestaurantele KFC din toata tara. Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor Romania se inscrie in directiile strategice de CSR ale KFC Romania, prin care compania sprijina educatia si dezvoltarea tinerilor, directie sustinuta in ultimii 8 ani prin parteneriate cu organizatii non-profit.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.