KFC implementeaza un proiect-pilot pentru reducerea consumului de apa

KFC a introdus un sistem-pilot in restaurantul din zona Dorobanti care poate reduce cu 90% consumul de apa utilizat pentru o spalare pe maini. Folosind o tehnologie de ultima generatie, prin dozarea constanta a cantitatii optime de apa si sapun, sistemul, dezvoltat de Smixin, o companie din Elvetia, ofera o solutie ecologica pentru igiena mainilor. In loc de consumul mediu de 1,3 litri de apa, echivalentul unei sticle, care este folosit pentru o singura spalare pe maini, sistemul utilizeaza doar o jumatate de pahar. Sistemul din restaurantul KFC Dorobanti este destinat clientilor. Insa, exista un al doilea sistem, disponibil exclusiv pentru angajati.

“Credem ca business-ul nostru este solid, sustenabil si relevant atata timp cat cream valoare adaugata pentru clientii nostri dincolo de a le servi mancare delicioasa, la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Unul dintre cele mai recente exemple in acest sens este sistemul-pilot introdus intr-unul din restaurantele KFC, ce contribuie la reducerea consumului de apa. In cazul in care feedback-ul consumatorilor si al angajatilor va fi incurajator, atunci acest lucru ne va oferi o solutie noua de eficientizare a consumului de apa, benefica pentru mediu, consumatori si chiar pentru business”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC Romania.

Disponibil in regim de test la restaurantul KFC Dorobanti din Bucuresti, sistemul ofera mai multe avantaje pentru clienti: este complet automatizat (hands free), rapid si foarte flexibil, ceea ce inseamna ca poate fi folosit oriunde.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.