KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery doneaza 80.000 euro pentru programul Vreau in clasa a noua

KFC - Intalnire Dani Otil - bursierii Vreau in clasa a noua DoljKFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery Romania vor dona suma record de 80.000 de euro catre organizatia World Vision Romania, in urma campaniei de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua”. Pentru cea de-a opta editie, Pizza Hut Delivery s-a alaturat campaniei oferind clientilor posibilitatea sa doneze in locatii odata cu ridicarea comenzilor. Cele trei companii sustin programul World Vision atat prin strangerea de fonduri in restaurantele proprii, cat si in calitate de sponsor. Campania din acest an si-a propus sa sustina cel putin 75 de copii cu o situatie materiala precara din zona rurala, din judetele Dolj, Ialomita, Valcea, Cluj, Iasi si Vaslui, selectati in program Vreau in clasa a noua 2015de organizatia World Vison Romania pentru a-si continua studiile liceale. Datorita rezultatelor peste asteptari, 120 de copii vor merge la liceu pentru inca un an.

Mark Hilton,„Rolul educatiei este esential atat pentru dezvoltarea personala a fiecarui copil, dar si pentru progresul societatii romanesti. De-a lungul timpului ne-am dat seama ca din mediul rural provin copii cu multa initiativa, care vor sa isi depaseasca starea materiala si sa isi imbunatateasca viitorul. Identificand potentialul lor, ne dorim sa ii sustinem si sa ii ajutam sa ajunga acolo unde merita si isi doresc. In ultimii opt ani am ajutat peste 800 de copii sa mearga la liceu, iar pentru aceasta performanta le multumim in primul rand clientilor care sunt alaturi de noi in fiecare an si angajatilor KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery pentru implicarea constanta in campanie. De asemenea, apreciem foarte mult sprijinul lui Dani Otil, ambasadorul campaniei in ultimii trei ani”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery Romania.

Campania s-a desfasurat pe parcursul lunii octombrie, perioada in care urnele “Vreau in clasa a noua” au fost amplasate in toate restaurantele KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery din tara, pentru oricine si-a dorit sa contribuie cu orice suma si fara a fi nevoit sa achizitioneze produse.

Copiii din program sunt selectati in functie de situatia financiara a familiei din care provin, de rezultatele scolare si de dorinta lor de a merge la scoala. In timpul liceului, acestia beneficiaza de un sprijin lunar in valoare de 250 de lei care le acopera cheltuielile necesare pentru scoala si le ofera acces la activitati educative si de socializare, o tabara de vara, consiliere individuala, sprijin in vederea integrarii in noul mediu scolar si orientare in cariera.

Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativa internationala din sectorul privat, lansata de YUM! Brands Inc. al carei beneficiar este World Food Programme, o subsidiara a Organizatiei Natiunilor Unite. Programul World Hunger Relief se desfasoara in peste 130 de tari si teritorii si in mai mult de 40.000 de restaurante KFC, Pizza Hut si Taco Bell si implicand aproape 1,5 milioane de angajati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.