KFC Romania sustine miscarea in cadrul competitiei “Clujul pedaleaza”

KFC Romania sustine competitia „Clujul pedaleaza”, un eveniment destinat atat biciclistilor amatori, cat si celor cu experienta sau profesionisti. In cadrul acestuia sunt organizate periodic competitii sportive cu scopul de a creste vizibilitatea ciclismului ca sport de masa si alternativa pentru deplasarea zilnica.  Peste 500 de participanti s-au inscris la maratonul de ciclism de 30 si 70 km, pe traseul centrul Clujului-centrul comercial Polus Center. Competitile continua pana in data de 4 noiembrie cand se va desemna si campionul anul 2012 la ciclism.

“Traseele cu dificultate tehnica redusa si diferente mici de nivel, alese cu grija pentru fiecare etapa, au ca scop: accesabilitate tuturor! Participantii mai experimentati si cei recunoscuti vor concura intr-o liga separata, pentru a incuraja participarea amatorilor in celelalte categorii si a le oferi sansa de a vedea la lucru “rideri” elit”, spun organizatorii competitiei.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. De atunci, KFC a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate -“Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”-, sustinand dezvoltarea tinerilor – proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student, sustinerea a numeroase evenimente dedicate tinerilor- sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator – programul national “Imi place Romania curata”.

Sursa Foto: Bike and Stuff

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.