KFC sustine tinerii antreprenori din Timisoara, pentru al treilea an

In luna aprilie, KFC Romania este alaturi de elevii timisoreni in cadrul programului YouthBank Timisoara, un program de educatie si antreprenoriat social. Este a treia oara cand KFC se alatura acestui program, desemnat totodata “Cel mai bun proiect educational”al anului 2010 in cadrul Galei Premiilor in Educatie. In cadrul programului Youth Bank, tinerii sunt incurajati sa propuna proiecte cu impact social pentru a obtine finantarea necesara implementarii lor. Proiectele trebuie sa raspunda unei nevoi din comunitatea timisoreana si sa aiba un impact pe termen lung.

“Ultimele sondaje arata ca din ce in ce mai multi tineri sunt atrasi de ideea unei afaceri proprii. Suntem increzatori in potentialul lor si vrem sa le oferim sprijin in cunoasterea unor experiente de antreprenoriat cat mai realiste care sa ii ajute sa castige incredere si sa continuie sa dezvolte proiecte in beneficiul comunitatii” a declarat Carmen Lupulet, Director de Marketing, KFC Romania.

Pana in prezent, KFC a venit in sprijinul comunitatilor ajutand persoanele devaforizate (campaniile de strangere de fonduri “Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”), sustinand educatia si dezvoltarea profesionala (programul de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua” sustinut pentru a patra oara de KFC Romania sau evenimentele Prime Maraton si Youth Bank) sau initiand actiuni pentru protejarea mediului (programul national de responsabilitate sociala “Imi place Romania curata”). In afara acestora, KFC a initiat un program special, KFC Student, prin intermediul caruia ofera burse lunare angajatilor care au atat performante universitare, cat si rezultate foarte bune in cadrul companiei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.