KMG International este interesata de stagiari cu educatie in inginerie, economie sau stiinte umane

Rompetrol_studenti_practicaKMG International (fostul Grup Rompetrol) a dat startul programului de internship ce ofera studentilor si absolventilor oportunitatea de a-si incepe cariera in cadrul companiei. Grupul tinta este reprezentat de studenti si tineri absolventi. Dupa finalizarea stagiului de internship, performantele profesionale ale internilor vor fi evaluate, iar cei mai buni dintre acestia vor fi luati in considerare pentru viitoare pozitii disponibile in cadrul organizatiei. Datele de incepere sunt flexibile, tinerii urmand sa fie primiti in echipa atunci cand sunt pregatiti.

Cei interesati sa faca parte din acest program, trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii tehnice: Rompetrol Rafinare_Petromidia-2013rezultate academice remarcabile – certificate de universitate; limba engleza – nivel fluent; cunoasterea unei a doua limbi straine (de preferat a limbii ruse) reprezinta un avantaj; cunostinte elementare de MS Office (in mod special MS Excel si MS Power Point). Totodata, participantii trebuie sa aiba excelente abilitati de comunicare, invatare rapida, orientare catre calitate si obtinerea rezultatelor si sa fie responsabili.

Pentru a aplica, tinerii trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa il trimita impreuna cu o scrisoare de recomandare si un CV la adresa internship at rompetrol.com.

Pozitii deschise in 2015

In Bucuresti: Pentru stagiari cu educatie in domeniul financiar, contabil sau cu studii in comunicare. Acestia pot alege unul dintre departamentele: Finante / Contabilitate; Logistica; Marketing / Comunicare interna; Resurse umane; Tehnologia informatiei; Aprovizionare; Distributie; Sanatate, calitate, siguranta si mediu; Managementul performantei; Raportare.

In Navodari: Se cauta 109 de studenti: inginerie mecanica / petrol si gaze / automatizari electrice / tehnologia informatiei, dintre care 4 elevi vor incepe in luna mai; 12 studenti vor incepe in luna iunie si 93 studenti vor incepe in luna iulie

In Ploiesti: Sunt disponibile locuri pentru 18 studenti: inginerie Mecanica / electricitate / chimie si 2 studenti la economie. Toti elevii vor incepe in luna iulie.

In Zalau: Se cauta 22 de studenti Inginerie. Date de incepere: mai / iunie / iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.