Knauf Gips si Knauf Insulation au donat materiale de 20.000 de euro

Knauf Gips si Knauf Insulation au donat Asociatiei Habitat for Humanity materiale de constructii in valoare de 20.000 de euro, pentru realizarea celor 12 locuinte construite de Habitat la Ploiesti. Astfel, Knauf Gips a donat placi Vidiwall in valoare de 13.000 de euro, iar Knauf Insulation a donat vata minerala de sticla si bazaltica in valoare de 7.000 de euro pentru a oferi o izolare termica optima celor 12 locuinte. Prin folosirea acestor materiale oferite de Knauf Gips si Knauf Insulation, familiile care vor locui in casele Habitat vor avea mai multe beneficii: consum scazut de energie si, implicit, costuri reduse, precum si o izolare termica si fonica buna.

“Ne bucuram ca obiectivele organizatiilor noastre sunt complementare: Knauf Gips isi doreste sa ofere materiale pentru constructii de cea mai buna calitate, Knauf Insulation acorda o atentie deosebita proiectelor de comunicare care vizeaza constientizarea privind economisirea de energie si dezvoltarea durabila a mediului, iar Habitat for Humanity Romania construieste locuinte simple, eficiente energetic si accesibile pentru familiile aflate in mare nevoie de locuire. De aceea, consideram ca impreuna putem oferi una dintre cele mai potrivite solutii de locuinte simple si accesibile ca pret pentru beneficiarii nostri”, a declarat Emil Olteanu, Director National Habitat for Humanity Romania.

Placile Knauf Vidiwall se utilizeaza pentru placari, sisteme de compartimentare autoportante, pe structuri portante metalice sau din lemn. Sunt recomandate, in special, pentru solutiile constructive bazate pe lemn.

“Izolarea casei este solutia cea mai rentabila pentru cresterea eficientei energetice a casei cu consecinte benefice asupra bugetului familiei: facturi mai mici la energie, casa mai calduroasa iarna si mai racoroasa vara, casa cu mai multa liniste.Produsele din vata minerala de sticla Knauf Insulation sunt obtinute cu ECOSE Technology o tehnologie noua, revolutionara, de obtinere a unui liant fara formaldehide, pe baza de materii usor regenerabile, care inlocuiesc produsele chimice pe baza de petrol folosite pe scara larga pentru alte tipuri de produse de izolare”, a declarat Lucia Matei, Marketing Manager la Knauf Insulation.

La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 500.000 de locuinte pentru 2,5 milioane de persoane din 80 de tari. Habitat for Humanity RomAnia a ajutat peste 2.380 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.