LEM’S a donat mobilier pentru copiii de la SOS Satele Copiilor Romania

Compania Lemet a donat mobilier nou pentru camerele copiilor din casele familiale ale proiectului SOS Satul Copiilor Bucuresti. Lantul de magazine de mobila LEM’S a trimis catre copiii defavorizati un transport de mobilier constand in scaune, mese de bucatarie, mobilier de living și altele, adaptate cerintelor si necesitatilor caselor familiale din acest proiect. Mobilierul institutiei era vechi de 20 de ani si necesita inlocuirea pentru ca nu mai asigura siguranta si confortul copiilor aflati in sustinerea SOS Satul Copiilor Bucuresti.

„De ani buni ne-am implicat in proiecte care sprijina copiii. Ne-am dorit sa sustinem si proiectul de remobilare a caselor familiale SOS, data fiind si politica noastra de asumare a responsabilitatii sociale. In acest sens, am vrut sa-i sprijinim pe copiii din organizatia SOS Satele Copiilor Romania si sa le oferim conditii de trai decente si perspectiva unei vieti cat mai normale”, a declarat Adina Ionescu, reprezentant Management Integrat Lemet. 

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.