Orange a premiat o noua generatie de viitori specialisti in telecomunicatii (GALERIE FOTO)

Festivitate_Orange_Educational_ProgramOrange Romania i-a premiat pe cei 36 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program, promotia 2014 -2015. Studentii inscrisi in program au beneficiat de-a lungul anului si de 10 burse de merit, cu o valoare totala de 24.000 euro, si de stagii de practica in departamentele Orange. Cele 163 de ore de cursuri dincadrul programului, grupate in module, sunt sustinute de catre 21 de specialisti Festivitate_Orange_Educational_Program2din cadrul Orange si de catre 10 experti ai companiilor partenere din program – Cisco, Ericsson, Huawei, Nexans si ZTE. Andrei Pitis, antreprenor si presedinte al ANIS (Asociatia Patronata a Industriei de Software si Servicii) a sustinut, de asemenea, un curs.

“Orange Educational Program a fost scoala, amicitie, creatie, informatie. Nu este nimic mai satisfacator decat sa inveti lucruri noi despre ceea ce te pDSC_1359asioneaza si sa ai parte de invatatori si colegi placuti. Am avut onoarea si privilegiul de a lucra cu oameni minunati. Nu a fost vorba doar de munca, munca si iar munca. A fost un cumul de experiente noi, a fost ceva diferit. Motivatia personala a fost doar una singura – sa ma alatur unor oameni care sa imi inteleaga ambitiile si sa fie ca mine, curajosi si inventivi. Mi-am dorit sa creez, sa intreb, sa imi imaginez ca, in viitorul apropiat, solutiile la care unii doar au visat, altii vor reusi sa le implementeze”, a declarat Vlad Teohari, sef de promotie 2014-2015 al Orange Educational Program.

Dezvoltarea comunitatii prin investitia in programe educationale este una dintre prioritatile Orange de responsabilitate sociala corporativa.

Orange Educational Program sustine acest obiectiv, prin toate cele trei componente ale sale: programul de Engineering, in cadrul parteneriatului educational de traditie cu Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, proiectul educational dedicat studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si programul de practica Orange First Step.

Prin toate aceste initiative, Orange contribuie la formarea specialistilor de top, facilitand, in acelasi timp, tranzitia tinerilor de la statutul de student, la cel de profesionist.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO de la festivitatea de premiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.