Orange ofera 150.000 de euro elevilor de elita

orangeOrange a lansat o oferta de nota 10 si i-a invitat pe clienti sa-i cunoasca si sa-i sustina, alaturi de companie, pe elevii olimpici la matematica. Prin acest program, Orange rasplateste 43 de elevi de clasa a IX-a, care au obtinut cel mai mare punctaj la Olimpiada de matematica, etapa judeteana si care isi reprezinta judetele la editia nationala. Suma minima garantata de Orange pentru fondul de sustinere a tuturor elevilor este de 26.000 de euro, valoare care poate creste in functie de numarul de optiuni activate pana la maxim 150.000 de euro in total, respectiv maxim 50.000 de euro lunar.Orange #SuperCoders 2

julien ducarrozSustinerea educatiei este una dintre directiile principale ale strategiei Orange de implicare in comunitate. Totodata, ne dorim sa le oferim si clientilor ocazia de a se implica, iar impreuna sa contribuim la sprijinirea educatiei. In aceasta primavara, utilizatorii Orange PrePay nu au doar o oferta plina de beneficii și libertatea de a comunica in stilul propriu, prin apeluri, mesaje și internet, ci si sansa de a face o fapta buna. Ii invitam sa ni se alature, sa-i sustinem impreuna pe liceenii cu rezultate deosebite la matematica, pentru a-si urma visul de a deveni cei mai buni”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Pentru fiecare optiune Star activata pana pe 30 iunie 2015, Orange aloca o contributie in fondul de sustinere a elevilor olimpici, echivalenta cu 5% din contravaloarea creditului necesar activarii optiunii. Contributiile alocate nu sunt retinute din creditul necesar pentru activarea optiunilor si vor fi oferite elevilor la finalul campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.